Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Togo skammel

Forsiden > Togo skammel
Togo skammel
Togo skammel
Legg i ønskeliste

 


Togo skammel

Produsent: Ligne Roset
Produktkode: 15520006
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 8-10 uker
10 800,- Uten MVA: 8 640,- | Pris i lojalitetspoeng: 10800

Alternativer:

* Togo :

Antall:  


Beskrivelse

Togo skammel fra Ligne Roset ble designet allerede i 1973 av Michel Ducaroy for Ligne Roset og er allerede en kjent møbelklassiker. Togo kolleksjonen har vært det ultimate innen komfort og stil i over 40 år. Togo sofa har fra tidlig 70-tallet  og frem til i dag vært en av bestselgerne til Ligne Roset og nå over 40 år etter at den ble introdusert er den kanskje mer aktuell enn noen gang.

Togo er designet for et enkelt og bekymringsfritt liv med sin unike komfort og enkle linjer . Togo sofa var den første sofa i verden som kun var produsert i skum, og består av 5 forskjellige typer skum satt sammen for best mulig komfort. Oppbygget av polyeterskum i en rekke komplementære tykkelser og tettheter. Trekket er innvendig vattert med polyester og hos Ligne Roset er det kun en håndfull håndverkere som kan produsere Togo da arbeidet krever stor fysisk styrke og fagpressisjon.

 

Togo består av en hel serie med moduler som kan settes sammen eller brukes hver for seg - Togo 1-seter, Togo 2-seter, Togo 3-seter, Togo hjørne, Togo puff og Togo sofa med armlen. Vi leverer alle modulene i forskjelling soff eller lær - Divina 3 fra Kvadrat, Alcantara eller Indiana lær (noir, schiste, argile, ebene, encre, brun, mastic, gris, craie, bordeaux og rouge) fra Ligne Roset.  NB! Spesifiser i kommentarfeltet i kassen hvilken farge du ønsker på din Togo sofa.
 

Mål: L87cm D80cm SH34cm
Design: Michel Ducaroy 1973
Hjemmeside: www.ligne-roset.com

Tagger: