Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Kartell Masters barstol SH65cm

Forsiden > Kartell Masters barstol SH65cm
Kartell Masters barstol SH65cm
Kartell Masters barstol SH65cm Kartell Masters barstol SH65cm Kartell Masters barstol SH65cm Kartell Masters barstol SH65cm Kartell Masters barstol SH65cm
Legg i ønskeliste

 


Kartell Masters barstol SH65cm

Produsent: Kartell
Produktark: Masters barstol
Produktkode: 5869-
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 4 - 5 uker
3 245,- Uten MVA: 2 596,- | Pris i lojalitetspoeng: 3245

Alternativer:

* Farge Masters:

Antall:  


Beskrivelse

Masters barstol fra Kartell er en spesiell hyllest fra designeren Philippe Starck til 3 av verdenshistoriens mest kjente stolklassikkere.  Masters barstol er formgitt som originalformene til Serie 7 stolen/syverstolen fra Arne Jacobsen, Tullipan stolen fra Eero Saarinen og  Eames plastic side chair (DSR + DSW) fra Charles & Ray Eames. Masters barstol leveres i to høyder med sittehøyde 65cm og 75cm. Masters barstolen er i helfarget polypropilene og leveres i fargene hvit, grå, grønn, gul, rustoransje og sort. 

Se Kartell Master barstolen i den utførelsen du ønsker i Kartell sin konfigurator.


Kartell er en av de viktigste bidragsyterne innenfor industridesign i italia og internasjonalt. Kartell's strategi er basert på utnyttelse av materialet i seg selv og bruk nye spennende teknologier. Kartell bruker råvarer som polypropylen, polystyren og polyetylen i sine designprodukter og er sammen med Magis innovatører i bransjen når det gjelder å bruke ulike plastmaterialer som et alternativ til glass på grunn av plastmaterialenes letthet, motstandsdyktighet og pris.

Mål: B50cm D50cm H99cm SH65cm.
Design: Philippe Starck
Hjemmeside: www.kartell.com

Tagger: