Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Kartell Comback Gyngestol

Forsiden > Kartell Comback Gyngestol
Kartell Comback Gyngestol
Kartell Comback Gyngestol Kartell Comback Gyngestol Kartell Comback Gyngestol Kartell Comback Gyngestol Kartell Comback Gyngestol Kartell Comback Gyngestol
Legg i ønskeliste

 


Kartell Comback Gyngestol

Produsent: Kartell
Produktark: Comback
Produktkode: 5956-
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 4 - 5 uker
5 855,- Uten MVA: 4 684,- | Pris i lojalitetspoeng: 5855

Alternativer:

* Farge Comback:

Antall:  


Beskrivelse

Comback gyngestol fra Kartell er Patricia Urquiola sin retolkning av den berømte Windsor-klassikeren. Comback lenestolen utstråler tradisjon og følelser som tar oss tilbake til tiden med gyngestol på verandaen eller nostalgiske bestmorsstoler. Comback gyngestol vant Wallpapers designpris i 2011.  Comback lenestolen leveres fargene sort, hvit, oransjerød, gul, gråblå, hasselnøtt. Meiene til Comback gyngestol er alltid i eik.
 

Se Comback lenestolen i den utførelsen du ønsker i Kartell sin konfigurator. 

Kartell er en av de viktigste bidragsyterne innenfor industridesign i italia og internasjonalt. Kartell's strategi er basert på utnyttelse av materialet i seg selv og bruk nye spennende teknologier. Kartell bruker råvarer som polypropylen, polystyren og polyetylen i sine designprodukter og er sammen med Magis innovatører i bransjen når det gjelder å bruke ulike plastmaterialer som et alternativ til glass på grunn av plastmaterialenes letthet, motstandsdyktighet og pris. 


Mål: B58cm D58cm H100cm SH44cm
Design: Patricia Urquiola 2011
Hjemmeside: www.kartell.com

Tagger: