Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Vitra Coat Dots - Hvit.

Forsiden > Garderobe > Vitra Coat Dots - Hvit.
Vitra Coat Dots - Hvit.
Legg i ønskeliste

 


Vitra Coat Dots - Hvit.

Produsent: Vitra
Produktkode: 201 164 53
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 5 - 6 uker
720,- Uten MVA: 576,- | Pris i lojalitetspoeng: 720
Antall:  


Beskrivelse

The Coat Dots knagger er små og fargerike baller som festes til veggen, og skaper munter dekorasjon og funksjon i kjøkken og bad, samt i inngangspartier. De kan grupperes i i ordninger eller rekker av tre eller flere baller for å skape veggskulpturer. Når behovet oppstår, kan The Coat dots brukes til å henge ting på: hver ball er montert på en uttrekkbar aluminiumspinne som kan trekkes litt vekk fra veggen, og dermed gi en praktisk krok for kåper, jakker eller kleshengere. Dots er et gledelig blikkfang.

Som en del av sitt arbeid i Vitra Colour Library, designet Hella Jongerius Coat Dots i tre fargegrupper med flotte nyanser av rødt, grønt eller hvitt. The Coat Dots er tilgjengelig i sett a 3 stk, inkludert veggfeste.

Vitra regnes som en av innovatørene i designmøbelbransjen og har i alle år kun samarbeidet med de mest anerkjente internasjonale designere som f.eks. Ray & Charles Eames. Hver enkelt har sin egen personlige smak og stil, et interiør reflekterer dette, og det bidrar til en følelse av velvære og identitet. Måten vi lever på, organiserer og utstyrer våre egne personlige hjem og miljø er en viktig del av denne identiteten. Vitra sin "home collection" inneholder design fra de siste 70-årene. Vitra har møbler og produkter designet av mange av de store guruene i design verden. De har et bredt utvalg av møbler og produkter fremstilt med ulike produksjonsmåter og materialvalg i flere forskjellige prisklasser. Mange av dagens designklassikere kommer nettopp fra Vitra.

Design: Hella Jongerius 2013
Mål: Ø50mm D50-75mm
Hjemmeside: www.vitra.com

 

Tagger: