Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe

Forsiden > Belysning > Pendellamper/hengelamper > Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe
Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe
Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe
Legg i ønskeliste

 


Foscarini Caboche Grande LED Sospensione pendellampe/hengelampe

Produsent: Foscarini
Produktkode: 138017LD 16/52
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 1 - 3 uker
24 995,- Uten MVA: 19 996,- | Pris i lojalitetspoeng: 23920

Alternativer:

* Farge Caboche:

Antall:  


Beskrivelse

Caboche Grande LED pendellampe fra Foscarini er en fantastisk nydelig pendellampe/hengelampe som er satt sammen av transparente akrylkuler til en sirkulær form. Lyskilden i midten av Caboche pendellampen/hengelampen er dekket av en matt hvit glasskjerm. Caboche pendellampen/hengelampen gir et fantastisk flott og godt lys og LED versjonen kan også dimmes. Caboche pendellampe/hengelampe LED fra Foscarini har integrert lyskilde i lampen..

Den første prototypen til Patrica Urquiola av Caboche lampeserien fra Foscarini ble produsert med glasskuler på en metallstruktur, men resultatet ble altfor tungt, kostbart og ikke minst ga ikke glasskulene Caboche det magiske lyset som Patrica Urquiola ønsket. Resultatet ble at Foscarini produserer Caboche lampene med kuler i polimetylmetacrylat som gir designlampen det riktige lyset. Caboche er en juvel av kreativitet og teknologi hvor Patricia Urquiola originale ide har skapt et fantastisk lys som forandrer seg etter synsvinkel.

Foscarini er en italiensk lampe produsent lokalisert utenfor fantastiske Venezia. Foscarini ligger meget langt fremme når det gjelder innovasjon, nytenkning og materialbruk i lampeverden og regnes for å være blant innovatørene i så måte. Foscarini sine lampekolleksjoner har alle hver for seg et meget sterkt særpreg og personlighet.

Lyskilde: LED 46W, 4330lm, 3000K(dimmbar med DALI).
Mål: H max 200cm Lampen H28cm ø70cm.
Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto 2005.
Hjemmeside: www.foscarini.com

 

Tagger: