Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-
Foscarini Caboche Piccola vegglampe
Foscarini Caboche Piccola vegglampe
Legg i ønskeliste

 


Foscarini Caboche Piccola vegglampe

Produsent: Foscarini
Produktkode: 138025 16/52
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 1 - 3 uker
2 920,- Uten MVA: 2 336,- | Pris i lojalitetspoeng: 2920

Alternativer:

* Farge Caboche:

Antall:  


Beskrivelse

Caboche Piccola vegglampe fra Foscarini er en vegglampe satt sammen av transparente akrylkuler. Pæren i midten av Caboche Media vegglampen er dekket av en matt hvit skjerm.  Caboche Piccola vegglampen gir et fantastisk flott lys. Det følger ikke med lyskilde til Caboche Piccola vegglampen fra Foscarini.

Den første prototypen til Patrica Urquiola av Caboche lampeserien fra Foscarini ble produsert med glasskuler på en metallstruktur, men resultatet ble altfor tungt, kostbart og ikke minst ga ikke glasskulene Caboche det magiske lyset som Patrica Urquiola ønsket. Resultatet ble at Foscarini produserer Caboche lampene med kuler i polimetylmetacrylat som gir designlampen det riktige lyset.Caboche er en juvel av kreativitet og teknologi hvor Patricia Urquiola originale ide har skapt et fantastisk lys som forandrer seg etter synsvinkel.

Foscarini er en italiensk lampe produsent lokalisert utenfor fantastiske Venezia. Foscarini ligger meget langt fremme når det gjelder innovasjon, nytenkning og materialbruk i lampeverden og regnes for å være blant innovatørene i så måte. Foscarini sine lampekolleksjoner har alle hver for seg et meget sterkt særpreg og personlighet.


Lyskilde: 1x120W R7s halogenrør.
Mål: H19,5cm D18cm B31cm.
Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto 2005.
Hjemmeside: www.foscarini.com

Tagger: