Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-
Caboche Soffito taklampe
Caboche Soffito taklampe Caboche Soffito taklampe
Legg i ønskeliste

 


Caboche Soffito taklampe

Produsent: Foscarini
Produktkode: 138008 16
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 1 - 3 uker
7 700,- Uten MVA: 6 160,- | Pris i lojalitetspoeng: 7700
Antall:  


Beskrivelse

Caboche taklampe fra Foscarini er en utrolig flott taklampe som er satt sammen av transparente akrylkuler. Pæren i midten av Caboche taklempen er dekket av en matt hvit skjerm.  Caboche lampen gir et fantastisk flott lys. Lyskilde er ikke inkludert til Caboche Soffito taklampe.


Den første prototypen til Patrica Urquiola av Caboche lampeserien fra Foscarini ble produsert med glasskuler på en metallstruktur, men resultatet ble altfor tungt, kostbart og ikke minst ga ikke glasskulene Caboche det magiske lyset som Patrica Urquiola ønsket. Resultatet ble at Foscarini produserer Caboche lampene med kuler i polimetylmetacrylat som gir designlampen det riktige lyset. Caboche er en juvel av kreativitet og teknologi hvor Patricia Urquiola originale ide har skapt et fantastisk lys som forandrer seg etter synsvinkel.


Foscarini er en italiensk lampe produsent lokalisert utenfor fantastiske Venezia. Foscarini ligger meget langt fremme når det gjelder innovasjon, nytenkning og materialbruk i lampeverden og regnes for å være blant innovatørene i så måte. Foscarini sine lampekolleksjoner har alle hver for seg et meget sterkt særpreg og personlighet.Lyskilde: 1x150W R7s halogenrør.
Mål: H19cm ø50cm.
Design: Patricia Urquiola & Eliana Gerotto 2005.
Hjemmeside: www.foscarini.comTagger: