Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Kartell Componibili 3 standard

Forsiden > Tilbehør > Diverse > Kartell Componibili 3 standard
Kartell Componibili 3 standard
Kartell Componibili 3 standard Kartell Componibili 3 standard Kartell Componibili 3 standard Kartell Componibili 3 standard
Legg i ønskeliste

 


Kartell Componibili 3 standard

Produsent: Kartell
Produktkode: 4967-
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 4 - 5 uker
1 250,- Uten MVA: 1 000,- | Pris i lojalitetspoeng: 1150

Alternativer:

* Farge:

Antall:  


Beskrivelse

Componibili fra Kartell er en genial oppbevaringsoppfinnelse som passer til de fleste rom og formål.  Componibili kan brukes til håndkler på badet, som sidebord i stuen eller som nattbord på soverommet - kun fantasien setter en stopper.  Componibili moduler er fleksible, funksjonell og praktiske enheter produsert ABS.  Componibili har vært i sammenhengende produksjon i 40 år og er permanent utstilt på MOmA i New York og i Pompidou senteret i Paris. Componibili 3 standard leveres i fargene rød, hvit og sort.

Italienske Kartell er en av de viktigste bidragsyterne innenfor industridesign i italia og internasjonalt. Kartell's strategi er basert på utnyttelse av materialet i seg selv og bruk nye spennende teknologier. Kartell bruker råvarer som polypropylen, polystyren og polyetylen i sine designprodukter og er sammen med Magis innovatører i bransjen når det gjelder å bruke ulike plastmaterialer som et alternativ til glass på grunn av plastmaterialenes letthet, motstandsdyktighet og pris. Et effektiv produksjonsystem, sammen med de mest moderne teknologier har gitt Kartell ISO 9001 sertifisering som sikrer designprodukter i henhold til høyeste kvalitetsstandarder.

Mål: H58,5cm ø32cm. 
Design: Anna Casteli Ferrieri
Hjemmeside: www.kartell.comTagger: