Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Vitra Nuage vase - stor

Forsiden > Tilbehør > Vitra Nuage vase - stor
Vitra Nuage vase - stor
Vitra Nuage vase - stor Vitra Nuage vase - stor Vitra Nuage vase - stor Vitra Nuage vase - stor Vitra Nuage vase - stor Vitra Nuage vase - stor
Legg i ønskeliste

 


Vitra Nuage vase - stor

Produsent: Vitra
Produktkode: nuagelarge
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 1 - 3 uker
2 249,- Uten MVA: 1 799,- | Pris i lojalitetspoeng: 2249

Alternativer:

* Nuage farge:

Antall:  


Beskrivelse

Lekker Nuage vase fra Studio Bouroullec og Vitra. Nuage vasen er produsert i aluminium i Bouroullec's etterhvert så kjente "skyformasjon" (sett ovenfra). Vasene passer perfekt sammen om man ønsker å sette sammen flere varser til større oppsetninger og formasjoner. Nuage vase leveres i 3 størrelser og fire flotte farger.

Vitra regnes som en av innovatørene i designmøbelbransjen og har i alle år kun samarbeidet med de mest anerkjente internasjonale designere som f.eks. Ray & Charles Eames. Hver enkelt har sin egen personlige smak og stil, et interiør reflekterer dette, og det bidrar til en følelse av velvære og identitet. Måten vi lever på, organiserer og utstyrer våre egne personlige hjem og miljø er en viktig del av denne identiteten. Vitra sin "home collection" inneholder design fra de siste 70-årene. Vitra har møbler og produkter designet av mange av de store guruene i design verden. De har et bredt utvalg av møbler og produkter fremstilt med ulike produksjonsmåter og materialvalg i flere forskjellige prisklasser. Mange av dagens designklassikere kommer nettopp fra Vitra.


Mål: H30cm B19,5cm D11cm 
Design: Studio Bouroullec 2016
Hjemmeside: www.vitra.com

 

Tagger: