Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Vitra Eames Wire Chair DKW

Forsiden > Stoler > Vitra Eames Wire Chair DKW
Vitra Eames Wire Chair DKW
Legg i ønskeliste

 


Vitra Eames Wire Chair DKW

Produsent: Vitra
Produktkode: 412 160 00
Lojalitetspoeng: 0
Tilgjengelighet: 4 - 5 uker
5 050,- Uten MVA: 4 040,- | Pris i lojalitetspoeng: 5050

Alternativer:

* Understell Eames:

Antall:  


Beskrivelse

Den klassiske Vitra Eames DKW stolen er designet av Charles & Ray Eames helt tilbake i 1950. Eames Wire Chair DSW er produsert i pulverlakkert "stålnetting" med eiffel understell i standard lønn, mørkbrun beiset lønn og sortbeiset lønn. Se www.vitra.com for nærmere informasjon om Vitra Eames Wire Chair DKW.

Den mest kjente delen av Vitra kolleksjonen er Charles og Ray Eames sine Plastic Chairs. Plastic Chairs  er den første serien med stoler formpresset i gjennomfarget polipropilene. Spisestolene DSR, DSW, DAR og DAW er i dag våre mest populære stoler, nesten 65 år etter at de først ble lansert.Eames Plastic Chairs er kvalitetstoler som er veldig gode å sitte i og helt nydelige å se på. I kolleksjonen er også RAR stolen, som er mest kjent som Eames gyngestol.

Vitra regnes som en av innovatørene i designmøbelbransjen og har i alle år kun samarbeidet med de mest anerkjente internasjonale designere som f.eks. Ray & Charles Eames. Hver enkelt person har sin egen personlige smak og stil, et interiør reflekterer dette, og det bidrar til en følelse av velvære og identitet. Måten vi lever på, organiserer og utstyrer våre egne personlige hjem og miljø er en viktig del av denne identiteten. Vitra sin "home collection" inneholder design fra de siste 70-årene. Vitra har møbler og produkter designet av mange av de store guruene i design verden. De har et bredt utvalg av møbler og produkter fremstilt med ulike produksjonsmåter og materialvalg i flere forskjellige prisklasser. Mange av dagens designklassikere kommer nettopp fra Vitra.


Mål: H85cm B49cm D51cm  Sh43cm
Design: Charles Eames.
Hjemmeside: www.vitra.com

Tagger: