Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Oslo Wood lampe fra Northern Lighting og Ove Rogne.

Forsiden > Oslo Wood lampe fra Northern Lighting og Ove Rogne.
Posted On 07/11/2012 | 
Oslo Wood formidler elementer av lys-stemning fra skogene rundt Oslo. Oslo Wood er utformet som en studiolampe og har en flott 3-beint base. Den unike lampeskjermen er designet slik at du kan snu den og vinkle den på forskjellige måter. Dette gjør at lampen kan gi deg både indirekte oppovervendt lys eller mer varmt og direkte lys avhengig av hvordan du justerer skjermen og dimmeren.


Oslo Wood lampe formidler elementer av lys-stemning fra skogene rundt Oslo. 

Oslo Wood lampen er utformet som en studiolampe og har en flott 3-beint base. Den unike lampeskjermen er designet slik at du kan snu den og vinkle den på forskjellige måter. Dette gjør at lampen kan gi deg både indirekte oppovervendt lys eller mer varmt og direkte lys avhengig av hvordan du justerer skjermen og dimmeren. Oslo Wood lampen leveres med skjerm og understell i fire forskjellige farger. 

Lampen gir god indirekte lys-effekt oppad, og et varmt og diffust lys som skinner igjennom skjermen. Inspirasjonen er skogene rundt Oslo hvor lyset sprer seg mellom trærne på samme måte som med denne lampen. 

Oslo Wood er tydelig skandinavisk i sitt design og har fått stor oppmerksomhet internasjonalt. Denne lampen er allerede blitt et klassiker innenfor norsk møbeldesign og -utvikling.

Oslo Wood lampen leveres med skjerm og understell i fire forskjellige farger. Se nærmere på Oslo Wood lampen her i nettbutikken!Kommentarer


Skriv en kommentar

Navn:


E-post:


Kommentar:

Note: HTML er ikke oversatt!

Tast inn koden i boksen under: