Handlekurv: 0 produkt(er) - 0,-

Masters fra Phillippe Starck og Kartell.

Forsiden > Masters fra Phillippe Starck og Kartell.
Posted On 26/05/2017 | 
Masters stol fra Kartell er en spesiell hyllest fra designeren Philippe Starck til 3 av verdenshistoriens mest kjente stolklassikkere. Masters stolen er formgitt som originalformene til Serie 7 stolen/syverstolen fra Arne Jacobsen, Tullipan stolen fra Eero Saarinen og Eames plastic side chair (DSR + DSW) fra Charles & Ray Eames. Masters stolen er produsert i helfarget polypropilene og kan derfor brukes utendørs så vel som innendørs.


Masters stol fra Kartell er en spesiell hyllest fra designeren Philippe Starck til 3 av verdenshistoriens mest kjente stolklassikkere.  Masters stolen er formgitt som originalformene til Serie 7 stolen/syverstolen fra Arne Jacobsen, Tullipan stolen fra Eero Saarinen og  Eames plastic side chair (DSR + DSW) fra Charles & Ray Eames.  Masters stolen er produsert i helfarget polypropilene og kan derfor brukes utendørs så vel som innendørs. Masters leveres i de flotte fargene hvit, grå, grønn, gul, rustoransje og sort. 

Masters er en serie med sittemøbler fra Kartell som består av karmstol og barstol i to forskjellige høyder. Klikk på linkene for å se Masters i nettbutikken.

Kartell er en av de viktigste bidragsyterne innenfor industridesign i italia og internasjonalt. Kartell's strategi er basert på utnyttelse av materialet i seg selv og bruk nye spennende teknologier. Kartell bruker råvarer som polypropylen, polystyren og polyetylen i sine designprodukter og er sammen med Magis innovatører i bransjen når det gjelder å bruke ulike plastmaterialer som et alternativ til glass på grunn av plastmaterialenes letthet, motstandsdyktighet og pris.Kommentarer


Skriv en kommentar

Navn:


E-post:


Kommentar:

Note: HTML er ikke oversatt!

Tast inn koden i boksen under: